top of page

Vi har hatt besøk frå heile verda, og alle våre gjester er svært begeistra over hytta, stølen, fjella og vertskapet. Hjå oss er du varmt velkommen. Her er et utdrag av tilbakemeldinger vi har fått, og alle tilbakemeldinger finner du her

På garden

Olavstøga er en veldig flott plass å bo. Det er en unik opplevelse å bo i et hus fra 1840. Modernisert til dagens standard, men detaljene og sjelen i huset er ivaretatt på en flott måte og huset har en veldig god og lun atmosfære. Huset ligger i et nydelig område som er nært til mange flotte naturopplevelser. Eli og Eivind er veldig koselige og imøtekommende. Vi kommer mer enn gjerne tilbake.

Ann Elin, april 2021

Olavstøga er et unikt overnattingssted som kan anbefales på det varmeste. Det gamle gårdshuset er totalrenovert og veldig komfortabelt og det er tydelig at det er lagt mye kjærlighet og omtanke ned i å sette istand dette flotte huset. Ekstra fint å bli møtt av Eli da vi ankom mye senere enn planlagt, med oppvarma hus med fyr i ovnene, samt bøker og spill satt fram til barna. Det var heller ikke noe problem å lade elbilen på utestick og pølsegrilling i gapahuken ga en spesiell opplevelse til oppholdet som det er verdt å benytte seg av. Gubben sa det best «jøss, her kunne man lagt bryllupsreisa» - anbefales!

Rannveig, november 2020

På stølen

Vi har hatt et supert opphold på Helin! Nøkkel sto i døra da vi kom, og Eli svarte på det vi lurte på både før og underveis i oppholdet:-) Godt renhold, fin uteplass med bålpanne, gode tur- og fiskemuligheter. Melking fikk vi også være med på. Veldig trivelig og imøtekommende vertskap!

Gunnfrid, juli 2021

Det har vært en flott og lærerik opplevelse å bo på stølen. Vertene er gode kulturformidlere og inviterte oss til å bli med på aktivitetene på stølen. Hytta hadde enkel, men god standard. Det har vært fint å senke hjerterytmen og finne roen i stølslivet.

Dag, juli 2018

Nydelig naturskjønt område, man kunne ikke se seg mett på den vakre naturen. Vi var der for vi ønsket å gå en del av kongevegen, og dette stedet stod virkelig i stil med den historiske susen som var perfekt for oss. Det var veldig koselig laget til, og vi manglet ingenting, selv om hytten er enkel, men nå var det det vi ønsket. Vertskapet Eli og Eivind var utrolig hjelpsomme og gjestfrie folk, så vi får lyst å dra opp igjen også på grunn av dem.

Randi, juli 2018

En av mine favorittsteder i verden. 

Natasha, august 2018

Gule blomar.jpg
bottom of page