Vi har hatt besøk frå heile verda, og alle våre gjester er svært begeistra over hytta, stølen, fjella og vertskapet. Hjå oss er du varmt velkommen. Her er et utdrag av tilbakemeldinger vi har fått, og alle tilbakemeldinger finner du her

Det har vært en flott og lærerik opplevelse å bo på stølen. Vertene er gode kulturformidlere og inviterte oss til å bli med på aktivitetene på stølen. Hytta hadde enkel, men god standard. Det har vært fint å senke hjerterytmen og finne roen i stølslivet.

Dag, juli 2018

Nydelig naturskjønt område, man kunne ikke se seg mett på den vakre naturen. Vi var der for vi ønsket å gå en del av kongevegen, og dette stedet stod virkelig i stil med den historiske susen som var perfekt for oss. Det var veldig koselig laget til, og vi manglet ingenting, selv om hytten er enkel, men nå var det det vi ønsket. Vertskapet Eli og Eivind var utrolig hjelpsomme og gjestfrie folk, så vi får lyst å dra opp igjen også på grunn av dem.

Randi, juli 2018

En fantastisk koselig hytte med masse sjarm. Her er det gode muligheter for å slappe av og nye ro, natur og varmen fra vedovnen. Eli ga raske svar og kom med mye nyttig informasjon om hytta og området, og la til rette for et flott opphold for både store og små. Anbefales!

Camilla, oktober 2017

En av mine favorittsteder i verden. 

Natasha, august 2018

 

Waking up in the morning and hear only sheep-bells, open the door of the cabin and have an overwhelming and magical view. This is a beautifull place to stay and go for a hike (which we unfortunately did not have the time for). Cabin is clean and nice and large enough for 4 people to stay. Be prepared to go a little bit back in time as no shower is available, very little cell phone coverage and no electricity. Instead you can actually talk with your friends verbally, play games, cook in front of a fire place. So really worth it.

Richard, september 2018